در روزهای خاص بهاری یک کیک متفاوت از مرغ میتواندسفره های شمارا خاص جلوه بدهد و علاوه بر اینکه بر شادی های جمع شما بیفزاید.. شادی بهانه نمیخواهد...
مواد لازم
نان تست : یک بسته ی کوچک
سینه ی مرغ آبپز شده و ریش ریش شده : 2 تکه
سیب زمینی آب پز رنده شده : 6 عدد
خیارشور : 250 گرم
پیازچه ی خرد شده :250 گرم
جعفری خرد شده : 200 گرم
سس مایونز : به مقدار لازم (1/5 شیشه ی کوچک )
نمک و فلفل : به مقدار لازم
مراحل تهیه :
مرحله 1- سیب زمینی را به همراه مرغ، خیارشور، جعفری ، پیازچه ، یک فنجان سس مایونز ،نمک و فلفل باهم مخلوط می کنیم.
مرحله 2-یک ردیف نان تست بچینید و سپس روی آن ها از مخلوط مرغ پهن کنید.(در
این مرحله پشت نان تست ها باید سس بمالیم بعد روی سینی قرار دهیم تا وقتی
که مخلوط مرغ را روی نان ها پهن می کنیم ، تکان نخورندو مخلوط مرغی که روی
نان پهن می کنیم باید به ضخامت یک سانتی متر باشد)
مرحله ی 3 - روی مخلوط مرغ پهن شده دوباره
نان تست بچینید و رو ی آن دوباه مخلوط مرغ چهن کنید این مرحله را انقدر
انجام دهید که مواد تمام شود و اینکه ردیف آخر باید نان تست باشد.
مرحله 4- روی نان تست سس مایونز بمالید و همچنین اطراف کیک را به سس آغشته کنید.( جهت راحتی این کار را با پشت چاقو انجام بدهید )
مرحله 5-روی کیک را تزیین کنید و کیک را به مدت 3-2 ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته
: برای این که شکل کیک زیباتر شود بهتراست لبه های نان تست را برش دهید تا
خطهای جدایی نان ها از هم دیده نشود . لزومی هم ندارد حتما سس خیلی صاف باشد.
موج و بی نظمی سس می تواند زیبایی خاصی داشته باشد و اما اگر خیلی حساس
هستید می توانید روی کیک را پر از مواد تزیینی کنید و ماست چکیده را با قیف و
رنگ کننده های خوراکی برای تزیین استفاده کنید)
نوشته شده توسط: ندا حسین نیا