از این هفته بخش چند دقیقه در کافی شاپ را در کنارتان هستیم که اختصاص به منو های کافی شاپ ها و نوشیدنی ها ودسر های خاص و معرفی آنها خواهد داشت و نوشیدنی اول این هفته کاپوچینو است.
یکی از نوشیدنی های خاص گرم و پر طرفدار در جهان از خانواده قهوه ،کاپوچینو نام دارد.
کاپوچینو (به ایتالیایی: Cappuccino) نوعی نوشیدنی قهوه با اسپرسو دوبل و کف شیر بخار داده شده است.
روش پخت:
این دستور برای ۲ فنجان است و هر فنجان آن ۶۰ کالری خواهد داشت.
مواد لازم:
قهوه دم کرده ۱ و یک دوم فنجان
شکر رژیمی ۱ قاشق چای خوری
شیر کم چرب ۱ فنجان
طرز تهیه:
۱-بعد از دم کشیدن قهوه،شیر و شکر را مخلوط کنید و به مدت ۲ دقیقه در مایکروویو بگذارید(بالاترین درجه).
۲-مخلوط شیر و شکر را در مخلوط کن به مدت ۱ دقیقه بزنید تا به خوبی کف کند.
۳-دو سوم فنجانها را با قهوه دم کرده و باقی را با مخلوط شیر و شکر پر کنید.
میتوانید روی کاپوچینو را با پودر قهوه یا دارچین تزیین کنید.
انواع کاپوچینو:
کاپوچینو بر حسب میزان شیر و فوم روی آن، انواع مختلفی دارد.
کاپوچینو، کاپوچینوی خشک"dry cappuccino" کاپوچینوی تر "wet cappuccino" کاپوچینوی خشکِ خشک انواع مختلف آن است.
منشا اسم کاپوچینو:
"کاپوچین" نام فرقهای از راهبان کاتولیک است که معمولاً چهرهٔ رنگ پریدهای دارند و کلاه سیاهی بر سر میگذارند ایتالیاییها کف شیر و قهوهٔ پاشیده شده روی آن را شبیه پشت سر راهبان کاپوچینو میدانند؛ به همین دلیل این نام را بر آن نهادهاند.
نوشته شده توسط: امید شرکت تبریزی