خودتان را معرفی کنید:
درود و عرض ادب، بنده هلینا جمشیدی هستم سیزده سال داشته و متولد چهاردهم شهریور ماه در سال 1392 می باشم.ساکن کرج بوده ولی اصالتا مازندرانی هستم.در رشته های ورزشی و هنری بسیاری فعالیت داشته ام و بسیار به ورزش والیبال علاقه داشته و به طور حرفه ای در این ورزش فعالیت می کنم.در رشته هنری نیز به بازیگری گرایش داشتم و در حال حاضر در مسیر بازیگری قرار گرفته ام.
چطور شد که بین هزاران نفر شما توانستید در تست بازیگری(جناب آقای نیما هاشمی)قبول شوید و شما را بپذیرند؟
در مرحله اول خواست خداوند بود و مرحله دوم علاقه و استعداد زیادم در عرصه بازیگری موجب شد که سر انجام بتوانم نظر استاد نیما هاشمی عزیز را جلب کرده و در کنار ایشان باشم.
مشوق اصلی شما چه شخصی بوده است؟
پدر عزیز و مادر مهربانم که همیشه و در هر شرایطی از زندگی کنارم بوده اند،در مسیر بازیگری هم اصلی ترین مشوقینم خانواده ام بوده اند.
شما دوست دارید با کدام بازیگر چهره و در چه سبکی در آینده هم بازی شوید؟
بنده کلا به بازی و خود شخص خانم پریناز ایزدیار ارادت دارم و می خواهم یک روزی افتخار همکاری با ایشان را در پروژه ای داشته باشم و برای رسیدن به این جایگاه تمامی تلاش خود را به کار خواهم گرفت.
چطور شد که شما به بازیگری علاقه مند شدید؟
بنده از دوران کودکی با تجهیزاتی که در خانه داشتم نقش هایی را اتود می زدم و از این کار بسیار لذت می بردم.با گذر زمان و دیدن فیلم و سریال های متفاوت علاقه ام به عرصه بازیگری بیشتر شد.
هدف شما از بازیگری چیست؟
از لحاظ معنوی هدفم از رشته بازیگری سوپر استار شدن می باشد و دوست دارم نامم در تاریخ ثبت شود و از لحاظ مادی زیاد برایم ارزشی ندارد که حتما به در آمد بالایی دست یابم و بیشتر به دنبال کسب جایگاه و مانا شدن اسم خود در تاریخ هستم تا بتوانم باعث سر بلندی خانواده ام بشوم.
از پدر مادر عزیزم کمال تشکر را دارم بابت تمام زحماتی که برای بنده کشیدند و امیدوار هستم بتوانم یک روزی با موفقیت روز افزون خود تمامی زحمات این عزیزان را جبران کنم.امیدوار هستم جوانان کشور عزیزم به درجات بالاتر برسند و همیشه موفق باشند.
گفتگو توسط:آرزو مرادی نیا