بیوگرافی بهزاد هاشمی
بهزاد هاشمی متولد بیست و چهارم شهریور ماه در سال1358می باشد.وی دارای دو فرزند به نام های رها هاشمی،بازیگر سینما و تئاتر و همینطور
نیما هاشمی،تهیه کننده و کارگردان سینما می باشد.
همسر وی خانم الهام محمدی نیز مدیر امور مالی و روابط عمومی و همینطور بازیگر سینما هستند.ایشان و همسرشان هر دو اصالتا آذری زبان هستند و همیشه در مورد اصالت خود اینگونه می گویند:من به ترک زبان بودن خود افتخار می کنم.وی در سال نود و هشت فعالیت رسمی خود را در سینما با عنوان مدیر تولید و جانشین تهیه شروع کرده است.با ادامه فعالیت خود در پشت صحنه فیلم های کوتاه و تئاتر،در نهایت با پروژه سینمایی"ویلای موروثی"به طور رسمی وارد سینما شده اند.
به گفته وی،ایشان ابتدا در بازار آزاد مشغول به کار بوده اند و پس از ساخت پروژه تولد جهنمی به کارگردانی و تهیه کنندگی نیما هاشمی از کار در بازار کناره گرفت و فعالیت خود را به عنوان مدیر تولید شروع کرد.با گذر زمان به دلیل گرایش فرزند شان آقای نیما هاشمی،در تمامی کار های فرزندشان به عنوان مدیر تولید حضور داشته اند.شروع فعالیت بهزاد هاشمی در تئاتر بوده است و جانشین تهیه و مدیر تولید کار"میان پرده"به تهیه کنندگی و کارگردانی نیما هاشمی بوده است.ایشان از آن پس به طور حرفه ای این عرصه را پیگیری کرده اند و در تمامی پروژه های تئاتری و سینمایی آقای نیما هاشمی حضور داشته اند به عنوان مدیر تولید و گاهی به عنوان جانشین تهیه فعالیت داشته اند.
اولین پروژه ای که ایشان در سینما با عنوان مدیر تولید حضور داشته اند فیلم سینمایی"ویلای موروثی"بوده است.در این فیلم که خانواده هاشمی به همگان اثبات کردند کار گروهی در خانواده نیز می تواند باشد به طور خیلی محکم تر و زیباتر،که یک خانواده برای پیشرفت فرزندشان چه از خود گذشتگی ها انجام می دهند.
شروع فعالیت بهزاد هاشمی در تئاتر:
اولین حضور بهزاد هاشمی با عنوان مدیر تولید در پروژه تئاتری"پزشک نازنین"به تهیه کنندگی و کارگردانی نیما هاشمی بوده است.در این تئاتر که در سالن نوفل لوشاتو به اجرا رفت و یکی از کارهای درخشان زمان خود بوده است.در این تئاتر همسر بهزاد هاشمی،خانم الهام محمدی نیز با عنوان مدیر روابط عمومی و امور مالی حضور داشته اند.
از دیگر کار های تئاتری بهزاد هاشمی می توان به تئاتر"باغ آلبالو"به تهیه کنندگی و کارگردانی نیما هاشمی و با عنوان مدیر تولید،در تئاتر"مرگ"به تهیه کنندگی و کارگردانی نیما هاشمی و با عنوان جانشین تهیه و مدیر تولید،در تئاتر"تولد جهنمی"به تهیه کنندگی و کارگردانی نیما هاشمی و با عنوان های مدیر تولید و جانشین تهیه حضور داشته اند.
شروع فعالیت بهزاد هاشمی در فیلم کوتاه:
وی در فیلم کوتاه های بسیاری حضور یافته اند که از جمله آنها می توان به فیلم کوتاه"زیرسیگاری"که به تهیه کنندگی و کارگردانی نیما هاشمی است،اشاره کرد.در این فیلم کوتاه نیز ایشان با عنوان های مدیر تولید و جانشین تهیه فعالیت کرده اند.
شروع فعالیت بهزاد هاشمی در سینما:
بهزاد هاشمی پس از کسب تجارب بسیار در تئاتر ها و فیلم های کوتاه،در نهایت همراه با نیما هاشمی پا به عرصه سینما گذاشته و به عنوان اولین تجربه ایشان در سینما،می توان به فیلم سینمایی"ویلای موروثی"به تهیه کنندگی و کارگردانی نیما هاشمی اشاره کرد.ایشان در پشت صحنه کار به فعالیت خود ادامه داده اند.پس از مدیر تولید و جانشین تهیه در پروژه سینمایی"ویلای موروثی"،ایشان به فعالیت خود ادامه داده و در پروژه هایی همچون فیلم سینمایی"دارچین تلخ" و همینطور فیلم سینمایی"آنجا کسی دیوانه نیست"حضور داشته اند.
فیلم سینمایی"ویلای موروثی"
فیلم سینمایی"ویلای موروثی" به تهیه کنندگی و کارگردانی نیما هاشمی محصول سال 1403 می باشد که بهزاد هاشمی نیز به عنوان مدیر تولید و جانشین تهیه در آن حضور داشته است و این اولین تجربه سینمایی وی محسوب می شود.
مریم امیرجلالی،خشایار راد،سیروس همتی،نیما هاشمی،آتش تقی پور،فرحناز منافی ظاهر از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش پرداختند.
فیلم سینمایی"ویلای موروثی"روایت خانواده دو گوش مال و ویلای ارثی آنها است و در روند فیلم به ارتباط بین خانواده ها پرداخته می شود.
در این فیلم،بهزاد هاشمی در پشت صحنه با عنوان مدیر تولید و جانشین تهیه حضور داشته اند.همسر ایشان خانم الهام محمدی نیز به عنوان مدیر روابط عمومی و امور مالی در کنار ایشان بوده است.فرزند ایشان خانم رها هاشمی هم به عنوان بازیگر در این فیلم هنرنمایی کرده است.
فیلم سینمایی"دارچین تلخ"
"دارچین تلخ"فیلمی محصول سال1403،به تهیه کنندگی و کارگردانی نیما هاشمی می باشد.
سیاوش خیرابی،نیما هاشمی،خشایار راد،نفیسه روشن،ساقی زینتی،احمدایراندوست و نیما شمس از جمله بازیگرانی هستند که در این اثر،ایفای نقش کرده اند.
بهزاد هاشمی نیز در این فیلم که تجربه دوم ایشان در سینما محسوب میشد،در پشت صحنه کار به عنوان مدیر تولید و همینطور جانشین تهیه فعالیت کرده اند.
دارچین تلخ ماجرایی را از زندگی سعید روایت می کند که به دنبال ازدواج با دختر مورد علاقه خود است،اما طبق اتفاقات گذشته،دوباره این ازدواج به مشکل خورده و ازدواج آنها به تاخیر می افتد.
ایشان نقش پر رنگی در پشت صحنه داشته اند.همسر ایشان نیز به نقش آفرینی پرداختند و در پشت صحنه نیز با عنوان های مدیر روابط عمومی و امور مالی و همینطور دختر ایشان هم به ایفای نقش پرداخته اند.
فیلم سینمایی"آنجا کسی دیوانه نیست"
فیلم سینمایی آنجا کسی دیوانه نیست به تهیه کنندگی و کارگردانی نیما هاشمی و محصول سال 1403 است و بر حسب گفته وی،ایشان در تجربه سوم خود در سینما،مجدد در پشت صحنه به فعالیت خود ادامه داده اند.اطلاعات بسیاری از این فیلم در دسترس نیست اما می دانیم که آقای بهزاد هاشمی مجدد در این فیلم حضور پر رنگی داشته اند و با عنوان های مدیر تولید و جانشین تهیه به فعالیت خود ادامه داده اند.
همچنین ایشان در حال حاضر در دو پروژه،همزمان فعالیت می کنند و هر دوی این پروژه ها سینمایی هستند.هرچند که از این دو پروژه نیز اطلاعات دقیقی در دسترس نداریم،اما بر حسب فعالیت بهزاد هاشمی و با تکیه بر احتمالات،ممکن است مجدد با عنوان های مدیر تولید و جانشین تهیه ایشان را در پروژه ببینیم.
نوشته شده توسط:آرزو مرادی نیا